Március 2. Szombat, Lujza

Szürke, néhol tartósan ködös

Előrejelzés
2021. december 14. 18:00
null

Szerdán erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös, borult időre számíthatunk. Főleg a reggeli órákig alakulhat ki kisebb eső, szitálás, ónos szitálás. Reggel -1, délután +4°C körül alakul a hőmérséklet. Az északias szél gyenge marad.

Csütörtökön borongós idő lesz továbbra is, és ismét lehetnek sűrű ködfoltok. A nap folyamán - egy gyenge hidegfront hatására - az északi, és a keleti területeken gyenge eső, záporeső is előfordulhat. Északon szakadozottabbá válhat a felhőzet. +1, +6 fok valószínű délután. Az ÉNy-i szél egyre inkább megélénkül.

Pénteken reggelre keleten sűrű ködfoltok képződhetnek, melyek csak lassan oszlanak fel. Az ország nagy részén változóan felhős időre van kilátás. A legtöbb napsütés a középső tájakon lehet. A felhős részeken előfordulhat kisebb eső. Megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. +4, +7 fok köré melegszik a levegő.

Szombaton felhőátvonulások várhatók, melyekből elszórtan fordul elő hózápor. Erős marad az északi, északnyugati szél. +1 és +6 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap eleinte változóan felhős lesz az ég, majd erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól már kialakulhat hószállingózás, hózápor. A reggeli -5 fokról +2 fok köré enyhül a levegő.

(fotó: shutterstock.com)

szelesesőtélfagylehűléspáraszéldecemberködhózápor