Május 21. Kedd, Konstantin

Szilveszter: akár 16 fok!

Előrejelzés
2021. december 27. 18:00
null

Kedden erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös idő lesz. Északon hószállingózás, ónos szitálás, délen szitálás fordulhat elő. Késő estétől északnyugat felől vegyes csapadék érkezik. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. -1 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán azerősen felhős, vagy borult égből északnyugat felől több hullámban várható csapadék: az ország nagy részén eső lesz, de az Északi-középhegység térségében hó, ónos eső is előfordulhat. Estére elhagyja hazánk térségét a csapadéktömb, de záporok még ekkor is lehetnek. A nyugati szél többfelé lesz élénk. +2 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Csütörtökön borult, párás, főleg keleten tartósan ködös időre számíthatunk. Nyugat felől elszórtan lehet szitálás, ködszitálás. Többfelé lesz élénk a nyugatias szél. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szilveszter napján anap első felében többfelé, délután inkább már csak a keleti országrészben valószínű eső, záporeső. Délnyugaton sűrű ködfoltok képződnek. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. 5 és 16 fok között alakul a maximum.

Újév napján atöbbfelé erős, helyenként viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, legalább pár órás napsütés mindenhol lesz. +10 fok körüli enyhe idő lesz, de délutántól jelentősen csökken a hőmérséklet.

(fotó: Varga Norbert)

újévszelespárásfrontszilveszterszitálásszélfelhősköd