Június 23. Vasárnap, Szidónia, Zolna

Kora tavaszias idővel kezdődik 2022.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Újév napján általában többórás napsütésre számíthatunk, de északkeleten tartósködfoltok lehetnek, a Dunántúlrapedig rétegfelhők érkezhetnek. Eső nem lesz. Az északnyugati szél megerősödik, néhol viharossá is fokozódik. 10-15 fok közötti kora tavaszias idővel indul 2022.

Vasárnap nyugaton változóan felhős idő várható, akár többórás napsütéssel. Keleten ezzel szemben párás, erősen felhős lehet az idő, tartósabb ködfoltok is lehetnek. Hulló csapadék nem valószínű. A délnyugati szél csak néha élénkül meg. 10 fok körüli értékeket mérhetünk, de a tartósan ködös keleti vidékeken ennél hidegebb lesz.

Hétfőn erősen felhős, párás, délelőtt több helyen még tartósan ködös idő lesz. Délután északnyugat felől szórványosan alakul ki eső, zápor. Eleinte az ÉNy-i, majd a DNy-i szél erősödhet meg. 9-15 fok közötti enyheség lesz.

Kedden marad a borongós, párás, néhol tartósan ködös idő. Eső, szitálás elsősorban az északkeleti országrészben fordul elő. Gyakran lesz erős az északnyugati szél. 9-11°C körüli maximumok lesznek.

Szerdán erős hidegfront érkezik viharossá fokozódó északi széllel, melynek hatására a kezdeti esőket hózáporok, jégdara záporok válthatják fel. Reggel 6, délután már csak 3°C valószínű.