Június 13. Csütörtök, Anett

Jön az enyhülés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön erősen felhős, párás időre számíthatunk. Nyugat felől szórványosan, estétől többfelé várható eső, szitálás. +3 és +7 fok közé enyhül a levegő. A délnyugati szél többfelé megélénkül. Melegfronti hatással számolhatunk.

Szilveszter napján erősen felhős idővel indul a nap, és keleten még délelőtt is lehet eső, záporeső. Közben nyugat felől szakadozik a felhőzet, egyre nagyobb területen bukkan elő a nap. A délnyugati, majd északnyugati szél többfelé lesz élénk, estétől erős. 9-13 fok közötti tavaszias idő valószínű. Éjfélkor változóan felhős lesz az ég, csapadék nem ígérkezik, +5, +7°C várható.

Újév napján változóan felhős időre van kilátás: a legtöbb napsütés a középső tájakon lehet, míg a Dunántúlon rétegfelhők jelennek meg. Csapadék nem látszik. Erős, olykor viharos lesz az ÉNy-i szél. +11°C körüli maximumok lesznek.

Vasárnap ködfoltok képződnek, melyek egész nap megmaradhatnak. Egyébként rétegfelhős, szürke idő valószínű. Elszórtan lehet szitálás. +2 és +9 fok között változik a csúcsérték.

(fotó: Ifj Gáspár Gézu)