Június 13. Csütörtök, Anett

Hajnalban hó válthatja fel az esőt

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Karácsony második napján reggelig szórványosan, majd délen lehet csapadék: a kezdeti esőt havas eső, havazás váltja fel. Napközben átmenetileg csökken a felhőzet, az ország északkeleti felén még a nap is előbukkanhat. Délután aztán nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és nyugaton estétől szállingózhat a hó. Az északkeleti szél megélénkül. 0-4 fok valószínű délután.

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Dunántúlon és északon főleg havazásra, keleten inkább esőre, havas esőre számíthatunk. Estére északkelet felé elhagyja hazánkat a csapadéktömb. Reggel -5, délután 0 fok körül alakul a hőmérséklet. Az ÉK-i szél megélénkül. Főleg a magasabban fekvő nyugati és északi területeken havas, latyakos utakra készülhetünk!

Kedden borult, párás időre van kilátás. Szórványosan lesz eső, szitálás, ködszitálás. Csak néha élénkül meg az északkeleti légmozgás. 0 és +5 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szerdán az erősen felhős égből délelőtt többfelé lehet eső, havas eső; majd délután északnyugat felől szakadozik a felhőzet. Az ÉNy-i szél megélénkül. +5 fok körüli enyhe idő lesz.

Csütörtökön borongós, párás idő lesz. Néhol tartós ködfoltok is lehetnek. Szórványosan valószínű eső, havas eső, néhol ónos eső. Élénk lesz a nyugati szél. 4-9 fok közé melegszik a levegő.

(fotó:Andras Pinter Photography)