Február 27. Kedd, Ákos, Bátor

Fokozatosan megszűnik a csapadék

Előrejelzés
2021. december 05. 18:00
null

Hétfőn délutánig erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Hajnalban még többfelé, délelőtt már inkább csak keleten, északkeleten lehet csapadék: délen eső, máshol havas eső, az Északi-középhegységben végig hó. Délutánra mindenhol megszűnik a vegyes csapadék, és közben északnyugat felől csökken a felhőzet. Az északi szél nagy területen lesz élénk. 0-5 fok lesz délután.

Kedden változóan felhős lesz az ég: a Dunától keletre elszórtan lehet havas eső, szitálás. A legtöbb napsütésre a Dunántúl keleti felén számíthatunk. Délutánra mérséklődik az eleinte még élénk északnyugati szél. Reggel -3, délután +3°C körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán aködfoltok feloszlása után napos, gyengén felhős lesz az ég, majd dél és nyugat felől is megnövekszik a felhőzet. Csapadék nem alakul ki. Reggel -12, -3, délután -1, +5 fok valószínű.

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és nyugat felől egyre többfelé várható csapadék: északon és nyugaton főleg havazás, keleten és délen havas eső, eső. Élénk lesz a változó irányú szél. Csak kevéssel alakul fagypont felett a hőmérséklet.

Pénteken erősen felhős, párás, néhol egész nap ködös idő valószínű. Az északi tájakon zúzmarás köd képződhet. A délnyugatira forduló szél megélénkül. 0-7 fok várható délután.

(fotó: Cyclonerik)

fagypáráshavasborultszélhavazáshavas eső