Június 13. Csütörtök, Anett

Újabb esők, délkeleten zivatar is

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte sokfelé, kora délutántól inkább a keleti tájakon várható eső, zápor, zivatar. Eleinte a délnyugati, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. Zivatarok környezetében viharos széllökések lesznek. 11 és 22 fok között alakul a hőmérséklet - DK-en lesz a melegebb.

Pénteken borongós idő lesz. Az ország délkelet felén többfelé újabb esők lesznek, északnyugaton csak elszórtan lehet csapadék. Az északnyugati szél élénk lesz. 9-14fok körüli szürke, őszi idő várható.

Szombaton az ország nagy részén borult, ködfelhős időre van kilátás. A délkeleti területen továbbra is előfordulhat eső, szitálás. 7 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet. Gyenge lesz a délies légmozgás.

Vasárnap erősen felhős, párás, néhol már tartósan ködös idő lesz. A reggeli órákig szórványosan lehet eső, szitálás. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. 9-15 fok körül valószínű a csúcsérték.

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat, nyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső. Az északnyugati szél is fokozatosan megerősödik. Hidegfront érheti el a Kárpát-medencét.

(kép: Szabó Bálint)