Május 21. Kedd, Konstantin

Nyugodt novemberi idő

Előrejelzés
2021. november 20. 18:00
null

Vasárnap az ország délnyugati tájain tartósan párás, néhol ködös idő lesz. Máshol a sok rétegfelhő mellett kevés napsütés is lehet. Eső nem lesz, de ködszitálás előfordulhat. A délies szél gyenge marad. A csúcshőmérséklet 11°C körül alakul.

Hétfőn borult, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk. Eleinte elszórtan lehet szitálás, ködszitálás, majd délutántól délnyugat felől gyenge eső is valószínű. Néha megélénkül az északi szél. 6-11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden napközben fokozatosan csökken a felhőzet, és az ország nagy részén többórás napsütés lehet. Csapadék nem fordul elő. Élénk marad a légmozgás. Reggel 1, délután 9 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán aködfoltok feloszlása után ragyogóan napos idő várható. Csapadék nem lesz. Reggel országos fagy lehet -10 és 0 fok közötti hőmérséklettel. Délután is csak +6, +7 fok várható.

Csütörtökön ismét növekszik a ködhajlam, így erősen felhős, párás idő ígérkezik. Estétől nyugat felől már kisebb eső is előfordul. 9-10 fok köré enyhül a levegő.

(fotó: Juhász Martina)

felhőesőfagyfagyosnovembernaposszélköd