Június 15. Szombat, Jolán, Vid

Kevés napsütés, élénk szél

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön egy érkező gyenge hidegfront hatására szakadozik a felhőzet, de a Tiszántúlon és a délnyugati határszélen maradhatnak tartósabban borús tájak is. Elvétve lehet kisebb eső, szitálás. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 5-11 fok várható délután.

Pénteken reggel az ország déli felén még lehet némi napsütés, majd észak felől erősen megnövekszik a felhőzet. Elszórtan lehet gyenge eső. Az északnyugati szél nagy területen lesz élénk. Marad a 6-11 fok közötti maximum.

Szombaton az ország nagy részén erősen rétegfelhős lesz az ég, csak kevés napsütés valószínű. Reggel ködfoltok alakulnak ki, hulló csapadék nem lesz. Az északnyugati szél néhol megerősödhet. 9-14 fok közé enyhül a levegő.

Vasárnap reggel sokfelé képződik köd, illetve rétegfelhőzet. Napközben a köd megszűnik, de a rétegfelhőzet több helyen tartósan megmarad. A délnyugati szél mérsékelt marad. 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfőn erősen felhős, párás időre van kilátás, csapadék nélkül. Az északkeletire forduló szél megélénkül. A hőmérsékletben egyelőre lényeges változás nem lesz.

(fotó: Atom Ant)