Június 15. Szombat, Jolán, Vid

Felhős, szeles

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Főleg északkeleten, keleten fordul elő kisebb eső. A északnyugati szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. A hőmérséklet délután 7 és 13 fok között alakul.

Szombaton rétegfelhős időre számíthatunk kevés napsütéssel. Az északkeleti tájakon reggelre sűrű köd képződik, mely néhol egész nap megmaradhat. Az eleinte még erős északnyugati szél délutánra mérséklődik. 10-13 fok közé enyhül a levegő - de a tartósan párás tájakon ennél hidegebb lesz.

Vasárnap az ország nagy részén erősen felhős, párás idő lesz; de délután a déli tájakon felszakadozhat a felhőzet, kevés napsütésre is van esély. A maximum 11°C körül alakul.

Hétfőn erősen felhős, párás, néhol egész nap ködös idő lesz. Reggel szórványosan, napközben főleg délnyugaton lehet eső, szitálás; de ködszitálás bárhol előfordul. Néha megélénkül az északkeleti szél. 6-11 fok közé csökken a hőmérséklet.

Kedden erősen felhős időre van kilátás, de kevés napsütés is lehet. Az élénk északkeleti széllel még hidegebb levegő érkezik a Kárpát-medence területére. 4-7 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)