Május 23. Csütörtök, Dezső

Délután már csökken a felhőzet

null

Pénteken eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég, aztán délután északnyugat felől csökken a felhőzet. A déli és a keleti tájakon újabb esők, záporesők lesznek. Az északnyugati szél több helyen lesz élénk. 9 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton változóan felhős időre számíthatunk, északon a több napsütéssel. Esetleg néhol fordul elő csapadék. Továbbra is élénk lehet az északnyugati légmozgás. Reggel -2 és +6, délután 10 és 15°C körül valószínű a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, párás idő várható. Északon szórványosan fordulhat elő eső, szitálás. Gyenge lesz a délkeleti szél. 10-12 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn borongós időre van kilátás, többfelé tartósabban megmarad a rétegfelhőzet. A legtöbb napsütés északon esélyes. Az északi szél egyre inkább megélénkül. Marad a 10 fok körüli csúcsérték.

Kedden reggelre csökken a felhőzet, délelőttől már többórás napsütés is lehet. Kicsi az esély csapadékra. Reggel 4, délután 13 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Atom Ant)