Június 25. Kedd, Bocsárd

Vénasszonyok nyara - akár 27 fok!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Szinte kizárt a csapadék. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. Kellemes, szinte nyárias idő várható 22-27 fokos csúcshőmérséklettel.

Kedden estig nem valószínű lényeges változás az időjárásunkban: marad a vénasszonyok nyara jellegű idő sok napsütéssel. A délkeleti szél már megerősödhet. 20 és 26 fok közötti értékeket mérhetünk a délutáni órákban. Késő estétől erős felhősödés kezdődik.

Szerdán borult idő várható sokfelé kiadós esővel, záporesővel. A délkeleti, majd a keleti szél megélénkül. Napközben alig emelkedik a hőmérséklet: reggel 10, délután 12 fok körül valószínű. Szürke, borongós napunk lesz.

Csütörtökön marad az erősen felhős, vagy borult ég, és további esők, záporok fordulnak elő. Csak estefelé csökken a csapadékhajlam. Mindössze 11 és 17 fok között alakulhat a maximum. A szél északkeletre fordul és élénk marad.

Pénteken erősen felhős időre van kilátás, de átmeneti szünet lehet a csapadékban. Délutántól délnyugatraaztán újabb esők jöhetnek. A csúcsérték 15 fok körül valószínű.