Június 21. Péntek, Alajos

Szél és fátyolfelhők

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap csupán fátyolfelhők szűrik a kellemes napsütést, csapadék ezekből nem alakul ki. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. Általában 20 és 26 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfőn areggeli párásság megszűnése után ismét sok napsütésre, emellett fátyolfelhőzetre számíthatunk. Eső nem lesz. A délkeleti szél változatlanul élénk lesz. 24-25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedden estig nem lesz változás az időjárásunkban: marad a napos, változóan felhős, délen már nyárias időjárás: itt a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 25-26fokot. Többfelé megerősödik, néhol már viharossá fokozódik a délkeleti szél. Estétől megkezdődik a felhőzet növekedése.

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Nyugat felől egyre többfelé várható kiadós eső, záporeső. ÉNy-on az északnyugati, máshol a délkeleti szél lesz erős. 15-17 fok köré csökken a hőmérséklet a csapadékos idő hatására.

Csütörtökön marad a borongós, szürke időjárás többfelé újabb esővel, szitálással. Mindössze 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

(észlelőnk korábbi fotója)