Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Napos, szeles hétvége

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton atöbbórás napsütést a Dunántúlon csak fátyol-, keleten pedig gomolyfelhők zavarják. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Csapadék nem lesz. Kellemes őszi időnk lesz, tovább erősödik a nappali felmelegedés: már 19-25 fok valószínű délután. Megerősödhet a délkeleti szél.

Hétfőn egyelőre kitart a napos, a kora őszi, délen akár nyárias időjárás. Estig csak kevés felhő lehet az égen, és tovább melegszik a levegő, délen akár 26-27 fok is lehet. A déli szél élénk lesz.

Kedden fokozatosan megnövekszik a felhőzet, délutánra beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, záporeső. Több helyen megerősödik a délkeleti szél. 17 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán és csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és mindkét nap többfelé valószínű (akár kiadós) eső, záporeső. A hőmérséklet tovább csökken a borús, szürke idő hatására: csütörtökön néhol csak 10-15 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

(észlelőnk korábbi fotója)