Június 20. Csütörtök, Rafael

Kedden nagy eső lehet

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap délre megszűnnek a reggelre képződött ködfoltok, illetve a rétegfelhőzet. Ezután sok napsütésre, kevés fátyolfelhőre számíthatunk. Nem lesz továbbra sem csapadék. A délkeleti szél megélénkülhet. 15-17 fok körül alakul a csúcsérték.

Hétfőn, mindenszentek napján délelőtt változóan felhős lesz az ég, reggel ismét lehetnek ködfoltok. Délután délnyugat, nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, de estig csak elszórtan fordulhat elő kisebb eső. Élénk lesz a délkeleti szél. Marad a 15 fok körüli maximum.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és estig többfelé, több hullámban várható eső, akár kiadós mennyiségben. Késő estére elhagyja az országot a csapadéktömb. 5 és 12 fok közé esik vissza a hőmérséklet. Élénk lesz a változó irányú szél.

Szerdán reggel párás, foltokban ködös lesz az idő, napközben változóan felhős időre van kilátás. Csapadék csak néhol alakulhat ki. A délkeleti szél élénk lesz. 12-17 fok valószínű.

Csütörtökön borongós idő várható szórványosan esővel, záporral. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél élénkül meg. 12-19 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

(fotó: Dancs István)