Február 23. Péntek, Alfréd

Szakadozik a felhőzet

Előrejelzés
2021. szeptember 27. 18:00
null

Kedden anap első felében erősen felhős lesz az ég, és szórványosan várható eső, záporeső. Délután észak, északnyugat felől szakadozik a felhőzet, és egyre többfelé süt ki a nap. Az északira, északkeletire forduló szél megélénkül. A hőmérséklet csúcsértéke 21 és 26 fok között alakul.

Szerdán areggeli pára-, és ködfoltok feloszlása után eleinte változóan felhős időre számíthatunk, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estefelé egyre többfelé alakul ki eső, zápor. 19 és 24 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtökön erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és egyre inkább keleten fordul elő elszórtan eső, záporeső. Többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik az északnyugati szél. Már csak 16-17°C körüli értékeket mérhetünk délután.

Pénteken eleinte még borongós lesz az ég, majd fokozatosan tovább csökken a felhőzet, egyre hosszabb napos időszakok lehetnek. Esetleg elvétve fordulhat elő zápor. 19 fok körül alakul a maximum.

Hétvégén reggel párás, ezt követően napos, gomolyfelhős időre van kilátás. Csapadék nem valószínű. A csúcsérték 20-21°C körül valószínű.

(fotó: Pintér András)

szelesesőőszzáporpáraszélfelhősköd