Július 16. Kedd, Valter

Nyugat felől csapadék

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn nyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan várható eső, zápor, a déli tájakon zivatarok is lehetnek. A legtöbb napsütés északkeleten ígérkezik. 21 és 27 fok között alakul a hőmérséklet. Csak zivatarok környezetében erősödhet meg a légmozgás.

Kedden gyakran lesz gomolyfelhős az ég. Délelőtt a középső és a dunántúli területeken várható záporeső, délután elszórtan lehet újabb csapadék. 24°C körüli értékeket mérhetünk délután. Az északias szél mérsékelt marad.

Szerdán erősen felhős időre van kilátás, reggel párafoltokkal. Elszórtan, de estétől északnyugaton egyre több helyen fordul elő eső, zápor. 19-21 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

Csütörtökön északnyugat felől borultságig növekszik a felhőzet, és egyre többfelé valószínű eső, zápor. 17 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Pénteken borongós őszi idő várható, de már csak elszórtan fordul elő záporeső. A délkeleti szél csak néha élénkülhet meg. Tovább csökken a hőmérséklet: délután már csak 16-21 fok várható.

(észlelőnk korábbi fotója)