Június 24. Hétfő, Iván

Közeleg az igazi ősz

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán atöbbórás napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből csapadék nem alakul ki. A déli, délnyugati szél megélénkülhet. Nyárias időre számíthatunk 25-31 fokos csúcsértékkel.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, és eleinte csak elszórtan, estétől északnyugat felől egyre többfelé valószínű eső, zápor, zivatar. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Búcsúzik a szeptemberi nyár, utoljára mérhetünk 25-30 fokos maximumokat.

Pénteken estig borongós időre van kilátás. Az erősen felhős égből több helyen várható eső, zápor. Erős, olykor viharos lesz az északnyugati szél. 19 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet - ÉNy-on lesz a leghűvösebb.

Szombaton sok napsütés várható gomolyfelhőkkel, és már csak futó zápor fordulhat elő. Délelőtt még élénk lesz az ÉNy-i szél. 21 és 27 fok közötti mérsékelten meleg idő lesz.

Vasárnap újabb nedves levegő érkezhet hazánk térségébe: szórványosan valószínű eső, záporeső. Az ÉNy-i légmozgás élénk marad. 16 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk.

(kép: NP Photo)