Június 15. Szombat, Jolán, Vid

Kellemes, napos vasárnap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap: ragyogóan napos idővel búcsúzik szeptember utolsó hétvégéje. Csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen, csapadék nem alakul ki. A délies szél csak néha élénkül meg. 23 és 28 fok közötti kellemes, nyárias meleg időre számíthatunk. Bátran tervezhetünk kinti programot.

Hétfőn nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de északkeleten egészen estig maradhat a napsütés. Szórványosan várható zápor, délen zivatar is. Az északira forduló szél többfelé megélénkül. 25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Kedden változóan, gyakran erősen felhős lesz az ég, de csak elszórtan fordulhat elő zápor. Néha megélénkül az északias szél. 21-26 fok valószínű.

Szerdán eleinte változóan, délután már erősen felhős lesz az ég. A több napsütés keleten várható. Főleg a délutáni óráktól, a Dunántúlon alakulhat ki csapadék. Estig a délkeleti, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 21-22 fok köré csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön erősen felhős időre van kilátás, és elsősorban délelőtt alakulhat ki eső, záporeső. Tovább gyengül a nappali felmelegedés: délután már csak 17-22°C várható.

(észlelőnk korábbi fotója)