Június 23. Vasárnap, Szidónia, Zolna

Egyre melegebb napok

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön areggeli párafoltok feloszlása után napos, gomolyfelhős idő lesz. Zápor inkább csak eleinte az északkeleti tájakon fordulhat elő. A délnyugati szél napközben fokozatosan megélénkül. Reggel 2 és 12, délután 17 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken délnyugaton többórás napsütés, máshol észak felől felhősödés várható. Északkeleten elszórtan alakul ki záporeső. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. 19 és 25 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Szombaton atöbbórás ragyogó napsütést csak egy délnyugat felől érkező fátyolfelhő-sáv zavarhatja. Eső sehol sem lesz. 20-27 fok között alakul a maximum, délen nyárias idő valószínű. Mérsékelt marad a délies légmozgás.

Vasárnap marad a nyárias idő sok napsütéssel és gomolyfelhőkkel. Esetleg a Nyugat-Dunántúlon fordulhat elő zápor, vagy zivatar. 20-27 fokos meleg ígérkezik.

Hétfőn erősen felhős időre van kilátás, és szórványosan lehetnek záporok, zivatarok. Az északi szél több helyen lesz élénk. 19 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

(fotó: Rugási János)