Június 19. Szerda, Gyárfás

Egyelőre marad a szeptemberi nyár

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap délutánig inkább csak fátyolfelhők lesznek az égen, sok napsütés várható. Délután északnyugaton már megnövekszik a gomolyfelhőzet, és itt zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél megélénkül. Nyárias időnk lesz 25-30 fokkal.

Hétfőn északnyugat felől megnövekszik a gomolyfelhőzet, és néhol (nagyobb eséllyel északon és keleten) zápor, zivatar is előfordulhat. Élénk marad az ÉNy-i szél. 24 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden atöbbórás napsütést mellett gomolyfelhők is lesznek az égen, de csapadékra kicsi az esély. Marad a szeptemberi nyár 24-30°C-os maximumokkal.

Szerdán folytatódik a fátyolfelhők szűrte napos, nyáriasan meleg időjárás. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A déli tájakon hőség valószínű 30 fok körüli csúcsértékkel, máshol is 25 fok feletti, nyárias hőmérséklet lesz.

Csütörtökön nyugat felől már gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és nyugaton szórványosan, máshol még csak elszórtan valószínű zápor, zivatar. Néhány fokkal már csökken a hőmérséklet.

(észlelőnk korábbi fotója)