Március 2. Szombat, Lujza

Egyre többfelé eső - itt az ősz!

Előrejelzés
2021. augusztus 27. 18:00
null

Szombaton dél, délkelet felől beborul az ég, és a késő délelőtti óráktól egyre többfelé várható eső, zápor. Délen kiadós mennyiségű eső valószínű. A változó irányú szél mérsékelt marad. 20-21 fok körül alakul a hőmérséklet délután.

Vasárnap reggelig sokfelé várható újabb csapadék (akár jelentős mennyiségben), majd napközben szakadozik, egyben gomolyosodik a felhőzet, és ekkor inkább záporok formájában hullhat a csapadék. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. 17 és 24 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn északnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, de csak elszórtan fordul elő kisebb eső, záporeső. 20 és 25 fok közé melegszik délutánra a levegő. A délnyugati szél néha megélénkül.

Kedden gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és többfelé, akár több alkalommal lehet zápor, zivatar. Többfelé lesz élénk az északnyugati szél. 17-23 fok valószínű délután.

Szerdán, szeptember 1-jén, az iskolakezdés napján is marad az igazi kora őszi, és változékony idő. A gomolyokból szórványosan lehetnek záporok. Mindössze 19-22°C-os hőmérsékletben kezdhetik meg a diákok a tanévet.

(a Schidru Photo képe)

borúsesőőszzáporhűvösesősszürkeiskolaősziesvége a nyárnakiskolakezdésfelhős