Június 14. Péntek, Vazul

Hétfőre érkezik a felfrissülés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken asok napsütést követően délután északnyugaton megnövekszik a gomolyfelhőzet, de zápor, zivatar itt is csak néhol alakul ki. Mérsékelt lesz a változó irányú szél. 32 és 38 fok között alakul a hőmérséklet, folytatódik a rekkenő hőség.

Szombaton hajnalban, illetve estétől valószínű több helyen zápor, zivatar. Napközben ugyanakkor többórás napsütés valószínű. Az északi, északnyugati szél egyre inkább megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 32-33°C körül alakul a csúcsérték.

Vasárnap gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és általában csak elszórtan, de az északnyugati, északi tájakon többfelé várható zápor, zivatar. Az északnyugati határszélen heves zivatarok is lehetnek felhőszakadással, jégesővel. Továbbra is marad a 30-35 fok körüli hőség. Sokfelé megerősödik az ÉNy-i szél.

Hétfőn napos, gomolyfelhős, felfrissülő időre számíthatunk. Esetleg elvétve lehet zápor. Estig erős lesz az északnyugati szél. 25 és 31 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden és szerdán gomolyfelhők zavarják a napsütést, és mindkét nap szórványosan fordulnak elő záporok, zivatarok. 27-30 fok körül alakul a maximum.