Július 22. Hétfő, Marica, Veréna

Szerdától javul az idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pünkösdhétfőn eleinte változóan felhős lesz az ég, majd délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon többfelé, máshol csak elszórtan alakul ki eső, zápor. A délkeleti szél megélénkül. 20-21 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedden hajnalban főleg északnyugaton fordul elő zápor, zivatar. Napközben változóan felhős lesz az ég, és csak néhol lehet csapadék. Kb. a déli óráktól nagy területen erősödik meg az ÉNy-i szél, viharos széllökések is lesznek. Hidegfront érkezik. 13 és 29 fok közötti értékeket mérhetünk, ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Szerdán ragyogóan napos, kellemes májusi időre van kilátás kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A hűvös reggel után délutánra 19 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön anapsütés mellett fátyol-és gomolyfelhők lesznek az égen, elvétve zápor, zivatar előfordulhat. 20-25 fokos maximum várható.

Pénteken átmenetileg megerősödik az északnyugati szél, néhol zápor is előfordulhat. Folytatódik azonban a nagyrészt napos idő, 19-24 fokos csúcsértékkel.

(fotó: Cyclonerik)