Június 21. Péntek, Alajos

Nyárias idővel indul a hét

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn csak kevés fátyolfelhő szűri a kellemes májusi napsütést. Eső sehol sem lesz. Nyáriasan meleg időre számíthatunk, hiszen a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 24-28 fokot. A déli szél megerősödhet.

Kedden sok napsütés, száraz, igazi nyárias idő várható. Csapadék továbbra sem alakul ki. A hőmérséklet délután 25 és 30 fok között alakul. A déli, délkeleti szél több helyen lehet erős.

Szerdán délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és délután egyre több helyen valószínű zápor, zivatar. Északkeleten azonban estig nem várható csapadék. A szél délután északnyugatira fordul és megerősödik. 19 és 26 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön erősen felhős időnk lesz. Dél, délnyugat felől több hullámban várhatók záporok, zivatarok - nagyobb számban délután. A délnyugati szél sokfelé lesz élénk, zivatarok környezetében viharos. 14 és 21 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Pénteken marad a borongós idő, és északnyugat felől újabb eső, zápor, zivatar valószínű. Marad az élénk délnyugati légmozgás. 15-20 fok között alakul a maximum.

(fotó: Ötvös Sándor)