Június 16. Vasárnap, Jusztin

Egyre több napsütés

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn eleinte főleg délnyugaton lesznek még borús tájak (itt egy-egy zápor is kialakulhat még), aztán napközben egyre naposabbra fordul az idő. Délutánig lesz erős az ÉNy-i szél. 13 és 19°C között alakul a hőmérséklet.

Kedden atöbbórás ragyogó napsütés mellett délután megnövekszik a fátyolfelhőzet, de ebből csapadék sehol sem fordul elő. 19-20 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. A déli szél többfelé lesz élénk.

Szerdán eleinte változóan felhős időre van kilátás, majd délutántól északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar. Estig a DNy-i, estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. Kettős fronthatással számolhatunk. A csúcsérték 21 fok körül alakul.

Csütörtökön délnyugat felől többször erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporok is előfordulnak. 14-19 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és több helyen valószínű eső, záporeső. Az északnyugati szél gyakran lesz élénk. 15 fok köré gyengül a nappali felmelegedés.

(fotó: Rugási János)