Június 19. Szerda, Gyárfás

Május 1-jén nyárias meleg lehet!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán délelőtt északkeleten még lehet napsütés, majd mindenhol erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan (nagyobb eséllyel a Dunántúlon) záporeső is előfordulhat. Reggel 3, délután 15°C körül alakul a hőmérséklet. A délkeleti szél csak néha élénkül meg.

Csütörtökön a napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és főleg a keleti tájakon záporok, zivatarok várhatók. Az élénk déli széllel melegebb levegő érkezik hazánk térségébe: délután már 17-23 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken gomolyfelhős, napos időre van kilátás. Elszórtan fordul elő zápor, zivatar. 20-21 fok körüli kellemes tavaszi időnk lesz. Mérsékelt marad a nyugati szél.

Szombaton, május 1-jén atöbbórás napsütés mellett magasra törnek a gomolyok, és eleinte elszórtan, estétől több helyen törhet ki zivatar, zápor. 22 és 27 fok közé melegszik a levegő, több helyen nyárias meleg lesz.

Vasárnap felhőtávonulások lesznek, elszórtan záporokkal. Az eleinte erős északnyugati szél fokozatosan mérséklődik. 15-17 fok köré esik vissza a hőmérséklet.