Június 14. Péntek, Vazul

Húsvét után havazhat is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Húsvét vasárnap délelőttig a déli tájakon még előfordulhat eső, zápor, majd mindenhol csökken a felhőzet, és többórás napsütés várható. Délután már csak elszórtan fordul elő zápor. Élénk, nyugaton erős lesz az ÉNy-i szél. 11 fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Húsvét hétfőn asok napsütést északnyugat felől gomolyfelhők zavarják, de csapadék késő estig nem lesz. A délnyugati szél megélénkül. 12 és 17 fok közé emelkedik - átmenetileg - a hőmérséklet.

Kedden északnyugat felől egyre többfelé várható eső, ami a Dunántúlon és északkeleten havas eső, havazás válthat fel. Napközben észak felől szakadozik a felhőzet, de délen még lehet vegyes csapadék. Az ÉNy-i szél erős, néhol viharos lesz. 3 és 9 fok közé zuhan a hőmérséklet.

Szerdán adélelőtti napsütést követően délután gomolyfelhők képződnek, és szórványosan fordulnak elő záporok, hózáporok. Többfelé lesz viharos az ÉNy-i szél. 5-11 fok várható mindössze.

Csütörtökön fokozatosan csökken a felhőzet és mérséklődik a légmozgás is. Reggel -1, délután 11 fok körüli értékeket mérhetünk.

(fotó: Kismándorné Huck Emílila)