Június 18. Kedd, Arnold, Levente

Északon hószállingózás

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte az Észak-Dunántúlon, később az északi tájakon máshol is lehet elszórtan hószállingózás, hózápor. A délkeleti szél gyenge marad. Reggel -7, délután +1°C körül alakul a hőmérséklet.

Szerdán délelőtt erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat felől szórványosan alakul ki eső, északon, északkeleten havazás, ónos eső. A nyugati szél sokfelé megélénkül. +5 fok köré enyhül a levegő, de ÉK-en még fagypont körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Csütörtökön azország középső tájain napos, gyengén felhős idő ígérezik. Délnyugaton és északkeleten azonban tartósan párás, rétegfelhős maradhat az idő. +5 és +11 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Pénteken erősen felhős időre van kilátás, többfelé esővel, ÉK-en esetleg havas esővel. A maximum +1 és +7 fok között valószínű. Az északias szél csak néha élénkül meg.

Szombaton változóan felhős, nyugodt télvégi idő várható. Csapadék nem lesz. +3 és +9 fok között alakulhat a délutáni órák hőmérséklete.

(fotó: Csepregi Csenge)