Május 19. Vasárnap, Ivó, Milán

Vasárnap előbukkanhat a nap

Előrejelzés
2020. december 11. 10:00
null

Szombaton borult, párás, néhol tartósan ködös időre számíthatunk; de a keleti tájakon délután fel-felszakadozhat a ködfelhőzet. Szitálás, gyenge eső szórványosan lehet. Az északkeleti szél mérsékelt marad. Reggel -2 és +4, délután +3 és +8°C között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap egy gyenge hidegfront hatására megélénkül az északnyugati szél, mely felszakíthja a rétegfelhőzetet, és egyre nagyobb területen bukkan elő a nap. 4 és 10 fok közé enyhül a levegő.

Hétfőn a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten változóan felhős lesz az ég, legalább pár órás napsütés valószínű. Ezzel szemben az ország középső széles sávjában egész nap párás, tartósan rétegfelhős lehet az idő. +6, +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedden túlnyomóan borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható. Szitálás, ködszitálás többfelé előfordulhat. Délután 1-7 fok valószínű.

Szerdán reggelre sokfelé képződik köd, illetve ködfelhőzet, mely akár egész nap megmaradhat. Lesznek ugyanakkor derűsebb tájak is. A hőmérsékletben nem lesz változás.

(fotó: Járvás József)

napsütésenyhepáraszitálásszélrétegfelhődecemberköd