Június 16. Vasárnap, Jusztin

Változást hoz a karácsony

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton borult, párás időre számíthatunk, és főleg a Dunától keletre alakul ki szitálás, gyenge eső. A délkeleti szél gyenge marad. Reggel 0, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet. Nem lesz front felettünk.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult, párás idő várható továbbra is. Esély van azonban arra, hogy rövid időszakokra már előbukkanjon a nap. +2 és +7 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Hétfőn és kedden borult, párás marad az idő. Északnyugat felől szórványosan alakul ki eső, szitálás. Főleg kedden sűrű ködfoltok nehezíthetik a közlekedést. Reggelente 0-4, délutánonként 2-7 fok valószínű.

Szerdán borongós időre van kilátás, elszórtan újabb folyékony halmazállapotú csapadékkal. Az egyre inkább megerősödő délnyugati széllel több fokkal enyhébb levegő érkezik hazánk térségébe: akár 10-12 fok is lehet.

Szenteste napján borult idő ígérkezik többfelé esővel, amit a hegyekben délutántól havas eső, hózápor válthat fel. Az északnyugati szél napközben megerősödik - hidegfront érkezik. Reggel és délután is +5 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Szabó Ági)