Május 21. Kedd, Konstantin

Hidegfront érkezik szenteste napján

Előrejelzés
2020. december 19. 10:00
null

Vasárnap erősen felhős, vagy borult, párás időre számítunk. Esetleg az Alpokalján és keleten szakadozhat fel rövid időre a felhőzet. Szitálás bárhol kialakulhat. A délkeleti szél gyenge marad. Reggel +1, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfőn folytatódik a borús, párás időjárás. Elvétve, rövid ideig felszakadhat a ködfelhőzet, és előbukkanhat a nap. Szórványosan lesz eső, szitálás. Marad a +5 fok körüli maximum.

Kedden túlnyomóan borult lesz az ég. Eleinte csak szórványosan, délutántól északnyugat felől többfelé valószínű eső. 3 és 9 fok közé enyhül a levegő. A délnyugati szél megélénkül.

Szerdán asokfelé erős dél-, majd északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, rövid időre kisüt a nap, de északkeleten marad az egész napos zárt felhőzet. Főleg estétől északon fordul elő eső. Tovább enyhül az idő: délután 7-13°C várható.

Szenteste napjánborult időre van kilátás többfelé esővel, záporral. Az északnyugati szél többfelé lesz erős. Reggel, és délután is +6 fok körüli értékeket mérhetünk. Hidegfront érkezik.

(fotó: pixabay)

esőtélpáráshidegfrontkarácsonyborultlehűlésszentesteszél