Június 25. Kedd, Bocsárd

Boldog új évet kívánunk!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szilveszter napján a Nyugat-Dunántúlon változóan felhős idő lesz pár órás napsütéssel. Máshol borongós időre számíthatunk, dél felől egyre többfelé esővel, záporesővel. A csúcshőmérséklet 4 és 9 fok között alakul, éjfélkor 4-5 fok várható. Az északnyugati szél megélénkül, gyenge hidegfronti hatás várható.

Újév napján változóan (réteg)felhős idő valószínű. A legtöbb napsütésre délen van esély. Csapadék már nem lesz. A szél délire fordul, és gyenge marad. Reggel +1, délután +6°C körüli értékeket mérhetünk.

Szombaton nyugaton már gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, itt kisebb eső, záporeső is előfordul. Keleten marad a változóan felhős idő, kevés napsütéssel. A maximum 5-11°C között alakul.

Vasárnap erősen felhős, párás időre van kilátás. Elszórtan lehet szitálás, kisebb eső. A délkeleti szél nagy területen lesz élénk, néhol erős. Marad az enyheség 5-12 fokkal.

Hétfőn főleg hajnalban lehet még kisebb csapadék, napközben csökken a felhőzet, egyre több helyen bukkan elő a nap. Marad a +7°C körüli enyhe idő.

(fotó: pixabay)