Június 25. Kedd, Bocsárd

Folytatódik a ködfelhős idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken erősen felhős, párás időre számíthatunk, sűrű ködfoltokkal, elszórtan szitálással. Kevés, rövid ideig tartó napsütés esetleg a nyugati és a déli tájakon lehet. A délies szél gyenge marad. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet. Fronthatás nem lesz. A közlekedés időjárási feltételei rosszak lesznek a csúszós utak és a csökkent látástávolság miatt.

Szombaton folytatódik a hidegpárnás időjárás: erősen felhős, vagy borult lesz az ég, pára-, illetve ködfoltok sokfelé lehetnek. Szitálás, ködszitálás bárhol előfordulhat. A csúcsérték 9°C körül alakul. A légmozgás gyenge marad, csak az Alföldön élénkülhet meg átmenetileg a délkeleti, keleti szél.

Vasárnap reggelre sokfelé képződik sűrű köd, mely néhol akár egész nap jellemző lehet. Marad egyébként az erősen felhős, vagy borult ég. Átmeneti napos időszakok esetleg a nyugati tájakon lehetnek. A délkeleti szél megélénkül. 5 és 12 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők - az átmenetileg kissé derűsebb vidékeken lehet enyhébb idő.

Hétfőn és kedden erősen felhős időre van kilátás, és átmenetileg javulhatnak a látási viszonyok. Északnyugat felől elszórtan alakul ki eső, záporeső. Az ÉNy-i szél megélénkül. Marad a 9-10°C körüli maximum.

(fotó: Havel Gábor)