Június 14. Péntek, Vazul

Esetleg délen bukkanhat elő a nap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap nagyrészt borult, párás időre számíthatunk, de a déli, délnyugati tájakon rövid időszakokra előbukkanhat a nap. Főleg északon szitálás, ködszitálás kialakulhat. A délkeleti szél megélénkül. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Hétfőn marad a borult, párás idő. Délelőtt még csak elszórtan, déltől már egyre többfelé valószínű eső. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, késő estétől meg is erősödik. 6-13 fok várható délután.

Kedden hajnalban még sokfelé, délelőtt már csak a Dunától keletre várható eső, záporeső. Nyugat felől csökken a felhőzet, a Dunántúlon már egyre nagyobb területen süt ki a nap. Nyugaton erős lesz az ÉNy-i szél. A maximumok 10 fok körül alakulnak.

Szerdán ahajnali ködfoltok feloszlása után változóan felhős idő várható, és mindenhol lehet legalább pár órás napsütés. Reggel 4, délután 11 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön borultságig növekszik a felhőzet, és szórványosan már eső, szitálás is előfordul. Az északias szél megélénkül. 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

(fotó: Szabó Bálint)