Június 13. Csütörtök, Anett

Egyelőre marad ködfelhős idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Péntek borult, párás időre számíthatunk. Szitálás, ónos szitálás, hószállingózás bárhol kialakulhat. Gyenge marad a légmozgás, szinte szélcsend lesz. Fronthatás nem valószínű. Reggel -3 és +2, délután 0 és +3 fok között alakul a hőmérséklet. Rosszak lesznek a közlekedés feltételei: a szitálás miatt sok helyen síkosak, csúszósak lesznek az utak, a ködös tájakon alacsony lesz a látástávolság.

Szombaton folytatódik a borult, szürke, télies időjárás. Ismét lehetnek sűrű ködfoltok. Szitálás, éjszaka ónos szitálás és hószállingózás szórványosan fordul elő. Gyenge marad az északira forduló szél. Reggel 0, délután +2 fok körüli értékeket mérhetünk.

Vasárnap erősen felhős marad az ég, és szórványosan alakul ki szitálás, gyenge eső, néhol havas eső is. Párás marad a levegő. Mérsékelt marad az északi, északnyugati légmozgás. 0 és +6 fok között valószínű a hőmérséklet csúcsértéke.

Hétfőn és kedden változóan felhős időre van kilátás, tehát hosszú idő után több helyen - legalább pár órára - előbukkan a nap. Országszerte fagyosak lesznek a reggelek (-9, -1°C), délutánonként is hideg lesz (0, +5°C).

(fotó: MTI/Komka Péter)