Július 27. Szombat, Liliána, Olga

Sokfelé eső

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szerdán erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és sokfelé várható eső, záporeső. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék valószínű. Napközben fokozatosan megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke mindössze 13 és 20 fok között változik. Hidegfronti hatás várható. Rosszak lesznek a közlekedés időjárási feltételei a vizes utak és az erős oldalszél miatt.

Csütörtökön délelőtt a Dunától keletre még erősen felhős lesz az ég, és záporesők is előfordulnak. Később mindenhol csökken a felhőzet, és napos, gomolyfelhős idő alakul ki. A kezdetben még erős, olykor viharos északnyugati szél délutánra mérséklődik. 15 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken és szombaton változóan felhős időre számíthatunk, mindkét nap többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Kellemes őszi idő ígérkezik, délutánonként 20 fok körüli értékekkel.

Vasárnap eleinte marad a változóan felhős idő, majd nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és késő estétől az eső is elered. 14 és 19°C között alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Pixabay)