Június 25. Kedd, Bocsárd

Melegszik az idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden a hajnali párásság megszűnése után változóan felhős időre számíthatunk. A legtöbb napsütés a középső tájakon várható. Eső nem lesz. A déli szél megélénkül. Reggel -1 és +6, délután 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán északkeleten réteg-, míg az ország nagy részén fátyolfelhők zavarják a napsütést. Csapadék nem alakul ki. A déli szél nagy területen lesz erős, olykor viharos. Több fokkal melegebb levegő áramlik hazánk térségébe: 15 és 20 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Csütörtökön változóan felhős idő lesz,több helyen tartósabban megmarad a rétegfelhőzet. Esetleg néhol lehet szitálás. 14 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken, október 23-án, nemzeti ünnepünk napján hajnalban többfelé lesz párás, foltokban ködös a levegő. Napközben felhős időre van kilátás, ám gyenge szitálás csak néhol fordul elő. Az északnyugati szél fokozatosan megélénkül.

Hétvégén gyakran lesz erősen felhős az ég. Elszórtan zápor, eső is előfordulhat. Szombaton többfelé megerősödik az északnyugati szél. A hőmérsékletben nem lesz változás, maradhat a 15-17°C körüli maximum.

(fotó: Mag Norbert)