Május 19. Vasárnap, Ivó, Milán

Hatalmas esőzés jön!

Előrejelzés
2020. október 11. 10:00
null

Hétfőn erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, záporeső. A Nyugat-Dunántúlon és a Tiszántúlon átmeneti szünetek lesznek a csapadékhullásban. Az északnyugati szél nagy területen lesz erős. Az ország nagy részén mindössze 10 és 17 fok között alakul a hőmérséklet, de a Tiszántúlon még lehet 20 fok körüli maximum. Rossz közlekedési feltételekre, vizes utakra, erős szélre készülhetnek a autósok.

Kedden marad a borult idő. Sokfelé lesz komoly esőzés. A legkevesebb eső kedden délnyugaton lehet. Az ÉNy-i, majd a DNy-i szelet viharos lökések kísérik. Kettős fronthatás terheli szervezetünket. 8-15 fok közötti értékeket mérhetünk, északon lehet a leghűvösebb.

Szerdán délnyugat felől csökken a felhőzet, de eleinte az északi, északkeleti területeken még valószínű csapadék. A délnyugati szél erős marad. A hőmérséklet 10 és 16 fok között változik.

Csütörtökön és pénteken erősen felhős időre van kilátás, csütörtököndélnyugat felől újabb csapadéktömb érkezik, mely péntek napközben elhagyja az országot. 13-15°C körül alakul délutánonként a hőmérséklet.

(fotó: pixabay)

szelesborúsesőoktóberzáporesőzésrosszszürkekellemetlenszél