Június 24. Hétfő, Iván

Egyre esősebb idő közeleg

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton változóan felhős lesz az ég, csapadék csak késő este a nyugati határszélen alakul ki. Estétől megélénkül az északnyugati szél. Reggel 5-12, délután 17-22 fok valószínű.

Vasárnap aDunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé lesz eső, záporeső. A Dunától keletre marad a változóan felhős időjárás, és itt csak elszórtan fordul elő csapadék. 12 és 19 fok közé esik vissza a hőmérséklet - a Tiszántúlon lehet még 20 fok közeli maximum.

Hétfőn hajnalban-reggel sokfelé, majd egyre kevesebb helyen lesz eső. Egész nap maradhat a borongós idő. Az északnyugati szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Kedden erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A keleti tájakon sokfelé, nyugaton elszórtan várható eső, záporeső. Keleten akár 30mm körüli csapadék is eshet. Nyugaton viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. A csúcsérték 13-15°C körül alakul.

Szerdán átmenetileg szárazabb idő ígérkezik, némi napsütés is valószínű. Délután 13-18 fok várható. Csütörtökön aztán újabb eső érkezhet.

(fotó: Kozma Roland)