Május 22. Szerda, Júlia, Rita

Délen naposabb

null

Pénteken, október 23-án, nemzeti ünnepünk napján az ország északi felén erősen felhős, párás időre számíthatunk; míg délen változóan felhős lesz az ég, némi napsütéssel. A délnyugati szél néha megélénkül. 14 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombaton délutánig erősen felhős lesz az ég, elszórtan kisebb eső is kialakul. Délután aztán északnyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet. Az északnyugati szél többfelé lesz élénk, néhol erős. A hőmérséklet reggel 6-12, délután 15-19°C között valószínű.

Vasárnap hajnalra több helyen képződik köd, mely a délelőtt folyamán feloszlik. Napközben délkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg délkeleten eső, záporeső is kialakul. Az északkeleti, majd a délkeleti szél megélénkül. 16 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétfőn anap első felében erősen felhős lesz az ég, főleg keleten kisebb esők is előfordulnak. Délután délnyugat felől csökken a felhőzet. 13 és 17°C közé gyengül a felmelegedés.

Kedden erősen felhős, párás, csendes őszi időre van kilátás. Kisebb eső, szitálás előfordulhat. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás.

(fotó: Ambient Lights)