Június 15. Szombat, Jolán, Vid

Még pár napig nyárias

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Kedden sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Esetleg a késő esti óráktól a délnyugati határszélen fordulhat elő zápor, vagy zivatar. A délkeleti szél egyre inkább megerősödik. Nyárias időnk lesz: délután 24-29°C várható.

Szerdán délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és szórványosan záporok, zivatarok is kialakulnak. A csúcsérték 26 fok körül valószínű. A délnyugati szél élénk, zivatarok környezetében viharos lesz.

Csütörtökön átmenetileg csökken a felhőzet, többórás napsütésre van kilátás gomolyfelhőkkel. Csak néhol fordulhat elő csapadék. Délután 23-28 fok várható.

Pénteken nyugat, délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak a Dunántúlon, később máshol is záporok, zivatarok alakulnak ki. Néhol felhőszakadás is lehet. Sokfelé megerősödik, majd viharossá fokozódik DNy-i szél. Egyelőre marad a 25 fok körüli maximum.

Szombaton borús, változékony idő valószínű sokfelé esővel, záporral, zivatarral. Nyugaton az ÉNy-i, keleten a DNy-i szél fokozódhat viharossá. Nyugaton már csak 15-20, keleten még 20-25 fok között alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Szabó Ági)