Június 25. Kedd, Bocsárd

Eső, viharos szél, erős lehűlés jön!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél sokfelé megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. Késő estétől a Dunántúlon már az ÉNy-i szél lehet viharos. 18 és 29 fok között alakul a hőmérséklet - a Tiszántúlon lehet még nyárias meleg.

Szombaton adélelőtti órákig sokfelé lesz kiadós eső, zápor, zivatar; aztán napközben nyugat felől szűnik a csapadék. Nagy területen lesz viharos az ÉNy-i szél, mellyel még hűvösebb levegő zúdul hazánk területére: délután mindössze 12-19°C valószínű. Erős hidegfronti hatás várható.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és szórványosan (ÉK-en többfelé) ismét eleredhet az eső. A szél továbbra is viharos lehet. Igazi őszi, kellemetlen idő várható. A hőmérséklet délután csak 10 és 17 fok között változhat.

Hétfőn erősen felhős marad az ég, de inkább már csak keleten fordul elő eső, zápor. 11 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Kedden és szerdán agyakran erősen felhős égből elszórtan lehet záporeső. Újra megerősödik a nyugati, északnyugati szél. Reggelente 7, délutánonként 15 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

(fotó: Cyclonerik)