Június 23. Vasárnap, Szidónia, Zolna

Hétfőig hűvös, borús

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken eleinte erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délnyugaton és északkeleten többfelé, máshol szórványosan várható eső. Délután északnyugat felől csökken a felhőzet, de elszórtan ekkor is kialakulnak záporok. Az északnyugati szél sokfelé lesz élénk, időnként erős. 18 és 24°C között alakul a hőmérséklet.

Szombaton keleten egész nap borús idő várható főleg a nap első felében sokfelé esővel. Másutt eleinte kevés napsütésre is számíthatunk, majd a megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan alakul ki zápor, zivatar. 19 és 25 fok közötti értékeket mérhetünk. Élénk, zivatarok környezetében erős lesz az északi szél.

Vasárnap erősen felhős, több helyen tartósan borult lesz az ég, és eleinte főleg keleten, később több helyen valószínű eső, zápor, néhol zivatar is. Hűvös idő ígérkezik, délután mindössze 17-23°C várható. Újra megerősödik az északnyugati szél.

Hétfőn és kedden jelentős javulás várható az időjárásunkban, visszatérhet az igazi nyaraló idő egyre több napsütéssel. A hőmérséklet is fokozatosan emelkedik, kedden már több helyen lehet 30-31°C körüli kánikula.

(fotó: Tóth Erzsébet)