Június 24. Hétfő, Iván

Egyre melegebb idő

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken fátyol-és gomolyfelhők mellett napos, száraz időre van kilátás. Csapadék nem lesz. 19 és 24 fok közé erősödik a nappali felmelegedés. A délnyugati szél gyenge marad.

Szombaton gyakran lesz erősen felhős az ég, és délutántól elszórtan számíthatunk záporokra. 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet délután. Csak néhol élénkül meg a DNy-i szél.

Vasárnap nyárias idő várható sok napsütéssel. A megnövekvő gomolyokból inkább csak északon fordul elő zápor, zivatar. 23 és 28 fok közé melegszik a levegő. A DNy-i szél élénk lesz.

Hétfőn estig kitarthat a májusi nyár fátyolfelhők szűrte napsütéssel. Estétől aztán ÉNy felől záporok, zivatarok alakulnak ki. Napközben a DNy-i, késő estétől az ÉNy-i szél fokozódhat viharossá. 24 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden erősen felhős idő valószínű, főleg a nap első felében szórványosan esővel, záporral. Az ÉNy-i szél nagy területen viharossá fokozódik. 10-15 fokos, markáns lehűlés várható: a csúcshőmérséklet mindössze 10-16 fok között alakul.

(fotó: Szabó Bálint)