Június 24. Hétfő, Iván

Kellemes napsütés, de csak átmenetileg

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Csütörtökön reggel a keleti tájakon ködfoltok, illetve rétegfelhők képződnek, de ezek a délelőtt folyamán megszűnnek, és országszerte többórás napsütés várható, csapadék nélkül. Reggel 0, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet. A délies szél kissé megélénkül.

Pénteken borultságig növekszik a felhőzet, és sokfelé (keleten inkább csak délutántól, estétől) várható eső. A délkeleti szél élénk lesz. 4 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Szombaton hajnalban, reggel még több helyen, majd egyre inkább már csak a keleti területeken valószínű csapadék. -Napközben - az erős ÉNy-i szél hatására - csökken a felhőzet, nyugaton már a nap is előbukkan. A csúcsérték 7 és 12 fok között alakul.

Vasárnap nagyrészt erősen felhős lesz az ég, délutántól vékonyabb felhőzettel. Néhol kisebb záporeső előfordul. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az ÉNy-i légmozgás. Marad a 10 fok körüli maximum.

Hétfőn és kedden változóan felhős időre van kilátás, többórás napsütéssel. Csapadékra kicsi az esély. Reggelente gyenge fagy kialakulhat, délutánonknént 10-12˘C ígérkezik.

(fotó: LeTi Art)