Június 15. Szombat, Jolán, Vid

Havazhat reggel!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Pénteken hajnalban és reggel többfelé várható vegyes halmazállapotú csapadék: nagyrészt eső, havas eső, de északkeleten és a hegyekben havazhat is. A déli óráktól ÉNy felől határozottan csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap, de DK-en egészen a kora esti órákig lehet eső, zápor. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős, több helyen viharos (akár 100-110 km/h-s széllökések is lehetnek). 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatással kell számolnunk. Az ÉK-i és a hegyvidéki tájakon reggel téli útviszonyok lehetnek!

Szombaton akezdeti napsütést felhősödés követi, de estig nem alakul ki csapadék. Élénk lesz a DNy-i szél. 9-10 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és egyre többfelé várható eső, záporeső. A déli, délkeleti szél megélénkül. 6 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Hétfőn és kedden borongós, csapadékos időre van kilátás. Átmeneti szünetekkel többfelé és többször valószínű eső, zápor. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás.

(kép: Np Photo)