Június 25. Kedd, Bocsárd

Több helyen kisüt a nap

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Szombaton reggel ÉK-en még előfordul eső, ezt leszámítva gyengén felhős, nagyrészt napos idő várható. A DK-i szél többfelé megerősödhet. Reggel 3, délután 11°C körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap reggelre párássá válik a levegő, főleg a DNy-i tájakon köd is képződik. Napközben a Dunántúlon lehetnek tartósan ködfelhős tájak, máshol ismét előbújhat a nap. Mérséklődik, de még így is élénk lesz a DK-i légmozgás. 7-14 fok valószínű délután.

Hétfőnújra a nyugati tájakon lehet tartósabban párás, rétegfelhős az időjárás, keletebbre inkább a napsütés lesz túlsúlyban. Eső nem fordul elő. 6 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Kedden erősen felhős, vagy borult, több helyen tartósan párás időre van kilátás. A csúcsérték 9 fok körül alakul, de a tartósabban ködös tájakon csak 5-7 fok lesz.

Szerdán borús idő valószínű, egyre többfelé esővel. A DNy-i szél megélénkül. Délutánra 10-11°C köré emelkedik a hőmérséklet.

A folytatásban: december első napjaira a tél első próbálkozása körvonalazódik: ekkor már nem zárható ki havas eső, a hegyekben hó, reggelente pedig gyengén fagyhat.

(fotó: András Pintér Photography)