Június 25. Kedd, Bocsárd

December első napjaira téli fordulat látszódik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Vasárnap areggeli párásság megszűnése után általában gyengén felhős, napos idő várható. A reggeli 3 fokról 11 fok köré melegszik a levegő. A DK-i szél megélénkül.

Hétfőn reggelre főleg DNy-on és az Alföldön képződik köd, mely tartósabban is megmaradhat. Máshol ismét bízhatunk napsütésben. 5 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk - a tartósabban párás, rétegfelhős tájakon lesz a hűvösebb.

Kedden délelőtt párás, délután erősen felhős idő ígérkezik. Főleg északon, északkeleten fordul elő eső, záporeső. 9-10 fok körüli maximumok lehetnek.

Szerdán napközben borultságig növekszik a felhőzet, délutántól az eső is elered. A déli szél többfelé megerősödik. Délután 11 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön borult, párás időre van kilátás többfelé - akár kiadós - esővel. A szél fokozatosan ÉNy-ira fordul és megerősödik. 7-13 fok lesz délután.

A folytatásban továbbra is téli fordulat látszódik december első napjaira: délutánonként már csak 3-7 fok valószínű, reggelente -5, 0 fok látszik. Havas eső, hózápor is előfordulhat.

(fotó: Attis Photography)