Június 19. Szerda, Gyárfás

Megkezdődik a lehűlés!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a Köpönyeg Google News oldalán is!
null

Hétfőn ÉNy felől erősen megnövekszik a felhőzet, és eleinte csak ÉNy-on, majd egyre többfelé alakul ki eső, záporeső. Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Hidegfront érkezik. Északnyugaton már csak 11, délkeleten még 21 fok körül alakul a hőmérséklet. Erős lehűlés kezdődik!

Kedden nyugat felől újabb csapadéktömb érkezik, ezért többfelé alakul ki eső - de ÉK-en csak elszórtan várható. Az ÉNy-i szél élénk marad. Délután mindössze 9-10 fok körül alakul a hőmérséklet. Barátságtalan, igazi őszi időre számíthatunk.

Szerdán észak felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Futó záporok fordulhatnak csak elő. 7 és 12 fok közötti hűvös idő valószínű.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás északon a több napsütéssel. Délen felhősödés várható, de csak néhol lehet kisebb eső. Reggel -4 és +3, délután 7 és 12 fok közötti értékeket mérhetünk.

Pénteken, Mindenszentek napján is hideg lesz a reggel: -4 és +3 fok között alakulhat a hőmérséklet. Napközben változóan felhős idő valószínű, esőre kicsi az esély. A hőmérsékletben még nem lesz változás, marad a 9-11 fok körüli maximum.

(fotó: Cyclonerik)